Flexibel licht in een handomdraai

LedGo introduceert flexibele LED-matten

Redactie DIGIFO... 700 0
De led-lichtenfabrikant LedGo heeft zojuist een nieuw product geïntroduceerd. Binnenkort komt het bedrijf met rubberen matten waarin bijna 300 led-lichten in zijn geïntegreerd. De matten zijn uiterst flexibel waardoor het heel makkelijk wordt om het licht helemaal naar je hand te zetten.

De led-matten worden geleverd in een set met twee matten van 30 x 60 cm die elk zijn beladen met 288 bi-color led-lichten die licht produceren met een kleurtemperatuur tussen de 5600 en 3200K (zelf traploos naar wens in te stellen), twee standaarden, een draagkoffer en enkele accessoires.

De panelen zijn vries- en waterbestendig en zijn dus niet alleen geschikt voor studiofotografie, maar ook voor fotoshoots op locatie.LedGoLees ook: Nieuw: mobiele LedGo Table Top Kit

LedGo

LedGo is een bedrijf dat zich volledig richt op continue led-verlichting. Volgens LedGo biedt led-verlichting veel voordelen ten opzichte van flitslicht doordat je direct ziet wat je doet, de led-lichten een verwaarloosbare warmteontwikkeling hebben en veel slijtvaster zijn dan flitslichten.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe set met flexibele led-matten, standaarden en overige accessoires moet binnenkort verschijnen met een Amerikaanse adviesprijs van $ 650,-. De precieze verschijningsdatum en adviesprijs in Euro's zijn nog niet bekend.

Kijk voor meer informatie op de website TSE-Imaging, importeur van LedGo.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie