Storm in Los Angeles

Last Light van Colin Rich – Zeldzame beelden van L.A

Redactie DIGIFO... 737 0
Los Angeles staat bekend als tropische stad met veel zonuren, hoge temperaturen en veel droge dagen. Maar in Los Angeles geldt: als het stormt, dan stormt het goed. Colin Rich ging voor en na heftige stormen op pad om deze bijzondere timelapse-video te maken.

Vlak voor en na een storm is het licht vaak erg bijzonder. De contrasten zijn vaak behoorlijk groot en door de grote hoeveelheid vocht die al in de lucht hangt krijgt het licht talloze bijzondere kleuren. Waar Californië vorig jaar nog te kampen had met extreme droogte, raasde begin van dit jaar nog de heftigste storm in ruim twintig jaar over het land. Colin Rich was al bijna twee jaar bezig met een project waarbij hij Los Angeles in afwachting van een storm vastlegde en maakte van het slechte weer van de afgelopen tijd gebruik om zijn project af te ronden.

Lees ook: Pano | L.A. – Panorama timelapse van Los Angeles
Lees ook: 12K Timelapse van L.A door Joe Capra

 

Colin Rich

Colin Rich is een Amerikaanse cinematograaf die werk heeft geleverd voor grote merken als Dior, BMW en DreamWorks Studio. Rich woont in Los Angeles en deze stad is al meerdere malen het onderwerp van één van zijn films geweest. Zo heeft hij eerder een driedelige timelapse-serie gemaakt waarin L.A centraal staat.

Kijk voor meer informatie op de website van Colin Rich.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie