Lara Jade en een goedkope camera

Lara Jade en een goedkope camera

Nadja Geskus 767 0
Wat gebeurt er als je een topfotografe met een goedkope camera laat fotograferen in het drukke Hong Kong? Lara Jade ging de uitdaging aan en ging met een speelgoedcamera op pad. Het is mooi om te zien hoe ze daarmee toch interessant werk weet te maken.

Challenge

DigitalRev heeft een bijzonder leuke challenge, waarbij ze steeds een bekende professionele fotograaf laten fotograferen met een zeer goedkope, lage resolutie camera. In deze aflevering krijgt fotografe Lara Jade, een bekend modefotografe, een 0,3 megapixel speelgoedcamera tot haar beschikking. Het is een bijzonder vreemde camera, in rood met geel en een soort clowntje erop. Een vreemde camera dus om mee te fotograferen! Maar met goede moed stapt Lara Jade in de challenge en ze krijgt zes uur de tijd om drie verschillende shoots te doen.

Lara Jade en een goedkope camera

Lara Jade

Het lijkt best wel veel, zes uur, maar het is best kort om drie verschillende shoots te doen en locaties te spotten. En dan ook nog eens met een erg slechte camera! Toch is het leuk om te zien hoe een pro het aanpakt. Lara neemt de opdracht erg serieus en legt duidelijk uit wat ze doet en waarom. Ondanks dat de camera een zeer lage resolutie heeft, zien de foto’s er ook nog best goed uit!

 

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja