Ook ultralichte variant beschikbaar

Laowa komt met 7.5mm f/2 objectief voor MFT

Redactie DIGIFO... 821 0
Laowa Optics heeft een nieuw ultragroothoekobjectief aangekondigd met een MFT-vatting. Dit nieuwe objectief heeft een vaste brandpuntsafstand van 7.5mm, een maximaal diafragma en is ook verkrijgbaar in een ultralichte variant voor luchtfotografie.

Het nieuwe objectief van Laowa heeft een equivalente brandpuntsafstand van 15mm en is door de beeldhoek van 110° en de lichtsterke maximale diaframga uitermate geschikt voor astrofotografie. Het objectief is opgebouwd uit 13 lenselementen in 9 groepen en weegt slechts 170 gram. Er is ook een extra lichte variant nog 20 gram lichter is en goed gebruikt kan worden in combinatie met een drone.Laowa komt met 7.5mm f/2 objectief voor MFTLees ook: Bijzonder Venus Optics macro-objectief

Laowa

Laowa is een vrij nieuwe objectievenfabrikant die de afgelopen jaren bijzondere objectieven op de markt weet te brengen. Zo wist het bedrijf op photokina veel tongen los te maken met een bijzonder macro-objectief met de bijnaam 'de snorkel' en kwam het bedrijf vorig jaar met de 'bokeh dreamer'.

Prijs en beschikbaarheid Laowa 7.5mm f/2

Het nieuwe Laowa 7.5mm f/2 objectief is vanaf eind mei beschikbaar voor een adviesprijs van $ 499,-. Bestel je het objectief nu al, dan krijg je er gratis drie filters bij. De ultralichte variant moet vanaf juli beschikbaar zijn voor een adviesprijs van $ 519,-.

Kijk voor meer informatie op de website van Laowa.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie