Laatste kans: dubbeltentoonstelling Anton Corbijn

Julian 1450 0
Op 21 maart werd in Den Haag de dubbeltentoonstelling met het werk van Anton Corbijn geopend. Tot nu toe hebben ruim 200.000 mensen de tentoonstellingen bezocht. Behoor jij niet tot die groep? Dan heb je tot zondag 21 juni de kans.

De tentoonstellingen met het werk van Anton Corbijn in Den Haag zijn een groot succes. Er kwamen al 200.000 bezoekers af op de exposities. Eerder werd bekendgemaakt dat de tentoonstelling 'Anton Corbijn - 1-2-3-4', te zien is in het Fotomuseum Den Haag, vanwege het succes verlengd wordt tot en met 16 augustus 2015.

In het naastgelegen Gemeentemuseum is de expositie 'HOLLANDS DEEP' te zien. Deze tentoonstelling wordt niet verlengd en is na 21 juni niet meer te bezichtigen. Wil je beide exposities zien, dan kan dit dus nog enkel dit weekend.

Anton Corbijn

Bezoekersrecord

De expositie in het Fotomuseum leverde een recordaantal bezoekers op. Directeur Benno Tempel verklaart de hoge aantallen doordat Corbijn met zijn fotografie een breed publiek aanspreekt: 'We zien dat zowel jong als oud, zowel ons vaste publiek als ook een nieuwe groep liefhebbers onder de indruk zijn van deze dubbeltentoonstelling.'


Anton Corbijn, Johnny Depp, Los Angeles, 1998 © Anton Corbijn, HOLLANDS DEEP, Gemeentemuseum Den Haag 2015

Groots overzicht van Erwin Olaf in 2019

Het succes van de dubbeltentoonstelling smaakt naar meer. Het Gemeentemuseum en het Fotomuseum Den Haag maken nu dan ook alvast bekend dat er in 2019 een groots overzicht van Erwin Olaf gepresenteerd zal worden. Wederom gaat het om een dubbeltentoonstelling in beide musea.