Klassieker van de dag: de garage

Klassieker van de dag:de garage

Redactie DIGIFO... 543 0
Alles kan een goede foto opleveren. Ook onderwerpen die zo dagelijks en standaard lijken dat je er eigenlijk niet naar omkijkt. Om je hierop te attenderen en om je inspiratie te geven, laten wij jou elke dag een opmerkelijke foto uit het verleden zien met, waar mogelijk, het verhaal erachter.

KlassiekerLees ook: Klassieker van de dag: het ziekenhuis

Voor iedereen met een auto is er geen ontkomen aan. Je zal af en toe met je auto naar de garage moeten, hetzij voor een reparatie of voor een keuring. In de jaren 30 wonnen autos steeds meer terrein en werd de vraag naar garages ook een stuk groter. Op deze foto zien we de O'Gorman Motor Works garage in Tipperary, Ierland in 1934.

The Commons

De foto's uit deze serie zijn afkomstig uit de Commons pagina van Flickr. Hier zijn duizenden oude foto's van archieven, musea en andere instellingen samengebracht. De foto's zijn meestal rechtenvrij te gebruiken en mocht dit niet het geval zijn, doen wij ons uiterste best om de rechtmatige eigenaar op te sporen. Mocht jij van mening zijn dat we ten onrechte jouw foto hebben gebruikt, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over 'the Commons' kun je kijken op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie