Klassieker van de dag: 'What's happened to the man I married'

Klassieker van de dag: 'What's happened to the man I married'

Redactie DIGIFO... 534 0
Alles kan een goede foto opleveren. Ook onderwerpen die zo dagelijks en standaard lijken dat je er eigenlijk niet naar omkijkt. Om je hierop te attenderen en om je inspiratie te geven, laten wij jou elke dag een opmerkelijke foto uit het verleden zien met, waar mogelijk, het verhaal erachter.

Klassieker5 januari is een drukke dag is de geschiedenis van de televisie. Het is niet alleen de dag waarop de eerste uitzending van het Jeugdjournaal te zien was, ook het gewone journaal werd voor het eerst uitgezonden en Lingo was voor het eerst te bekijken. Daarom in de Klassieker van de dag van vandaag: Een vrouw ten einde raad nadat haar man verslaafd is geraakt aan de tv. De foto heet 'What's happened to the man I married' en lijkt wel een hele oude stockfoto.

Lees ook: Klassieker van de dag: Jaguar 

The Commons

De foto's uit deze serie zijn afkomstig uit de Commons pagina van Flickr. Hier zijn duizenden oude foto's van archieven, musea en andere instellingen samengebracht. De foto's zijn meestal rechtenvrij te gebruiken en mocht dit niet het geval zijn, doen wij ons uiterste best om de rechtmatige eigenaar op te sporen. Mocht jij van mening zijn dat we ten onrechte jouw foto hebben gebruikt, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over 'the Commons' kun je kijken op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie