Klassieker van de dag: Wereldwaterdag

Klassieker van de dag: Wereldwaterdag

Redactie DIGIFO... 365 0
Alles kan een goede foto opleveren. Ook onderwerpen die zo dagelijks en standaard lijken dat je er eigenlijk niet naar omkijkt. Om je hierop te attenderen en om je inspiratie te geven, laten wij jou elke dag een opmerkelijke foto uit het verleden zien met, waar mogelijk, het verhaal erachter.

KlassiekerHet is vandaag Wereldwaterdag. In 1993 is deze dag in het leven geroepen om bewustwording te creëren en aandacht te vragen voor de waterproblematiek. En natuurlijk is het belangrijk om water niet te verspillen, maar dat betekent niet dat het niet mogelijk moet zijn om af en toe een lekker bad te nemen om af te koelen zoals deze kinderen in de Klassieker van vandaag.

The Commons

De foto's uit deze serie zijn afkomstig uit de Commons pagina van Flickr. Hier zijn duizenden oude foto's van archieven, musea en andere instellingen samengebracht. De foto's zijn meestal rechtenvrij te gebruiken en mocht dit niet het geval zijn, doen wij ons uiterste best om de rechtmatige eigenaar op te sporen. Mocht jij van mening zijn dat we ten onrechte jouw foto hebben gebruikt, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over 'the Commons' kun je kijken op deze website.

Lees ook: Klassieker van de dag: Jaguar 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie