Klassieker van de dag: Vakantiekiekje

Klassieker van de dag: vakantiekiekje

Redactie DIGIFO... 1540 0
Alles kan een goede foto opleveren. Ook onderwerpen die zo dagelijks en standaard lijken dat je er eigenlijk niet naar omkijkt. Om je hierop te attenderen en om je inspiratie te geven, laten wij jou elke dag een opmerkelijke foto uit het verleden zien met, waar mogelijk, het verhaal erachter.

KlassiekerLees ook: Klassieker van de dag: het ziekenhuis

Tegenwoordig is reizen voor veel mensen toegankelijk, maar vroeger was dat wel anders. Toen was reizen alleen voor de elite weggelegd. Op deze foto zien we een aantal Zweedse vrouwen in 1910 bij de piramide van Khafre in Egypte. Ook in deze tijd werd al geexperimenteerd met 3D- en stereofotografie.

The Commons

De foto's uit deze serie zijn afkomstig uit de Commons pagina van Flickr. Hier zijn duizenden oude foto's van archieven, musea en andere instellingen samengebracht. De foto's zijn meestal rechtenvrij te gebruiken en mocht dit niet het geval zijn, doen wij ons uiterste best om de rechtmatige eigenaar op te sporen. Mocht jij van mening zijn dat we ten onrechte jouw foto hebben gebruikt, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over 'the Commons' kun je kijken op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie