Klassieker van de dag: stapels papierwerk

Klassieker van de dag: stapels papierwerk

Fabienne Keijzer 907 0
Alles kan een goede foto opleveren. Ook onderwerpen die zo dagelijks en standaard lijken dat je er eigenlijk niet naar omkijkt. Om je hierop te attenderen en om je inspiratie te geven, laten wij jou elke dag een opmerkelijke foto uit het verleden zien met, waar mogelijk, het verhaal erachter.

Klassieker

In 1959 gebeurde alles nog met de hand, zo ook bij transportbedrijf RC Motor Lines in Jacksonville. Deze secretaresse slaat zich een weg door stapels papierwerk. En aan haar uitdrukking is af te lezen dat ze er niet al teveel zin in heeft. Gelukkig is het alweer bijna weekend en kunnen we even onze gedachten van het werk af laten glijden! 

The Commons

De foto's uit deze serie zijn afkomstig uit de Commons pagina van Flickr. Hier zijn duizenden oude foto's van archieven, musea en andere instellingen samengebracht. De foto's zijn meestal rechtenvrij te gebruiken en mocht dit niet het geval zijn, doen wij ons uiterste best om de rechtmatige eigenaar op te sporen. Mocht jij van mening zijn dat we ten onrechte jouw foto hebben gebruikt, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over 'the Commons' kun je kijken op deze website.

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne