Klassieker van de dag: snel sleeën

Klassieker van de dag: snel sleeën

Redactie DIGIFO... 623 0
Alles kan een goede foto opleveren. Ook onderwerpen die zo dagelijks en standaard lijken dat je er eigenlijk niet naar omkijkt. Om je hierop te attenderen en om je inspiratie te geven, laten wij jou elke dag een opmerkelijke foto uit het verleden zien met, waar mogelijk, het verhaal erachter.

Klassieker

Je kan er niet omheen: het is koud. Dat betekent 's ochtends krabben, dikke handschoenen aan als je moet fietsen en niet zonder warme jas naar buiten. Maar kou kán ook heel leuk zijn. In de klassieker van de dag kijken we op deze koude woensdagochtend naar een groep kinderen die een hele spectaculaire manier heeft gevonden om te sleeën.

The Commons

De foto's uit deze serie zijn afkomstig uit de Commons pagina van Flickr. Hier zijn duizenden oude foto's van archieven, musea en andere instellingen samengebracht. De foto's zijn meestal rechtenvrij te gebruiken en mocht dit niet het geval zijn, doen wij ons uiterste best om de rechtmatige eigenaar op te sporen. Mocht jij van mening zijn dat we ten onrechte jouw foto hebben gebruikt, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over 'the Commons' kun je kijken op deze website.

Lees ook: Klassieker van de dag: Koeien en koffie 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie