Klassieker van de dag: Schaatsen

Klassieker van de dag: Schaatsen

Redactie DIGIFO... 346 0
Alles kan een goede foto opleveren. Ook onderwerpen die zo dagelijks en standaard lijken dat je er eigenlijk niet naar omkijkt. Om je hierop te attenderen en om je inspiratie te geven, laten wij jou elke dag een opmerkelijke foto uit het verleden zien met, waar mogelijk, het verhaal erachter.

KlassiekerHet is vandaag alweer 20 jaar geleden dat de Elfstedentocht voor het laatst gereden werd. Deze 'Tocht der Tochten' van bijna 200 kilometer lang werd op 4 januari 1997 voor de vijftiende keer gereden en gewonnen door Henk Angenent. Om deze heugelijke dag te vieren kijken we vandaag in de Klassieker van de dag eens terug naar een hele kleine schaatser in 1933, met een kussen om zijn billen zodat hij niet te hard valt.

Lees ook: Klassieker van de dag: Jaguar 

The Commons

De foto's uit deze serie zijn afkomstig uit de Commons pagina van Flickr. Hier zijn duizenden oude foto's van archieven, musea en andere instellingen samengebracht. De foto's zijn meestal rechtenvrij te gebruiken en mocht dit niet het geval zijn, doen wij ons uiterste best om de rechtmatige eigenaar op te sporen. Mocht jij van mening zijn dat we ten onrechte jouw foto hebben gebruikt, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over 'the Commons' kun je kijken op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie