Klassieker van de dag: popcorn

Klassieker van de dag: popcorn

Redactie DIGIFO... 482 0
Alles kan een goede foto opleveren. Ook onderwerpen die zo dagelijks en standaard lijken dat je er eigenlijk niet naar omkijkt. Om je hierop te attenderen en om je inspiratie te geven, laten wij jou elke dag een opmerkelijke foto uit het verleden zien met, waar mogelijk, het verhaal erachter.

KlassiekerOp deze dag in 1630 liet de Wampanoag-indiaan de Britse kolonisten tijdens hun eerste Thanksgiving-maal kennismaken met popcorn. Tegenwoordig is deze snack niet meer weg te denken uit bioscopen en filmavondjes thuis. Een goede reden om in de Klassieker van de dag te kijken naar een popcorn-verkoper in 1903. En de grote vraag blijft: zoet of zout?

The Commons

De foto's uit deze serie zijn afkomstig uit de Commons pagina van Flickr. Hier zijn duizenden oude foto's van archieven, musea en andere instellingen samengebracht. De foto's zijn meestal rechtenvrij te gebruiken en mocht dit niet het geval zijn, doen wij ons uiterste best om de rechtmatige eigenaar op te sporen. Mocht jij van mening zijn dat we ten onrechte jouw foto hebben gebruikt, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over 'the Commons' kun je kijken op deze website.

Lees ook: Klassieker van de dag: Jaguar 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie