Klassieker van de dag: langs de lijn

Klassieker van de dag: langs de lijn

Redactie DIGIFO... 403 0
Alles kan een goede foto opleveren. Ook onderwerpen die zo dagelijks en standaard lijken dat je er eigenlijk niet naar omkijkt. Om je hierop te attenderen en om je inspiratie te geven, laten wij jou elke dag een opmerkelijke foto uit het verleden zien met, waar mogelijk, het verhaal erachter.

KlassiekerHet is een heugelijke dag in het Nederlandse voetbal. Op 1 februari zijn er namelijk drie voetbalclubs opgericht. Zowel ADO, de Graafschap als de Quick Boys zagen op deze dag het licht. Daarom in de klassieker van de dag: de coach van het Nederlandse team die aanmoedigt tijdens een wedstrijd tegen België in 1930.

The Commons

De foto's uit deze serie zijn afkomstig uit de Commons pagina van Flickr. Hier zijn duizenden oude foto's van archieven, musea en andere instellingen samengebracht. De foto's zijn meestal rechtenvrij te gebruiken en mocht dit niet het geval zijn, doen wij ons uiterste best om de rechtmatige eigenaar op te sporen. Mocht jij van mening zijn dat we ten onrechte jouw foto hebben gebruikt, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over 'the Commons' kun je kijken op deze website.

Lees ook: Klassieker van de dag: Jaguar 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie