Klassieker van de dag: het weerbericht

Klassieker van de dag: het weerbericht

Redactie DIGIFO... 365 0
Alles kan een goede foto opleveren. Ook onderwerpen die zo dagelijks en standaard lijken dat je er eigenlijk niet naar omkijkt. Om je hierop te attenderen en om je inspiratie te geven, laten wij jou elke dag een opmerkelijke foto uit het verleden zien met, waar mogelijk, het verhaal erachter.

klassiekerHet is vandaag de Europese dag van de Meteorologie. Veel mensen kijken elke dag wel een paar keer op een weerapp of lezen het weerbericht in de krant, maar staat er vaak niet bij stil waar het weerbericht vandaan komt. Vandaag in de Klassieker van de Dag: een soldaat in de tweede wereldoorlog die op een klein eiland tussen Noorwegen en IJsland metingen verricht om het weer te kunnen voorspellen.

The Commons

De foto's uit deze serie zijn afkomstig uit de Commons pagina van Flickr. Hier zijn duizenden oude foto's van archieven, musea en andere instellingen samengebracht. De foto's zijn meestal rechtenvrij te gebruiken en mocht dit niet het geval zijn, doen wij ons uiterste best om de rechtmatige eigenaar op te sporen. Mocht jij van mening zijn dat we ten onrechte jouw foto hebben gebruikt, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over 'the Commons' kun je kijken op deze website.

Lees ook: Klassieker van de dag: Jaguar 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie