Klassieker van de dag: Het model op straat

Klassieker van de dag: Het model op straat

Jasper van Bladel 363 0
Alles kan een goede foto opleveren. Ook onderwerpen die zo dagelijks en standaard lijken dat je er eigenlijk niet naar omkijkt. Om je hierop te attenderen en om je inspiratie te geven, laten wij jou elke dag een opmerkelijke foto uit het verleden zien met, waar mogelijk, het verhaal erachter.

De kinderen zijn duidelijk onder de indruk van de verschijning van deze dame. Ze staat ook behoorlijk parmantig op de stoep te poseren, deze foto zal dan ook niet toevallig zijn gemaakt lijkt ons. Het is wel een mooi gezicht, het model voelt zich volledig in haar element terwijl de straten en de toeschouwers in de verste verte niet doen denken aan de natuurlijke habitat van een model: de catwalk.

The Commons

De foto's uit deze serie zijn afkomstig uit de Commons pagina van Flickr. Hier zijn duizenden oude foto's van archieven, musea en andere instellingen samengebracht. De foto's zijn meestal rechtenvrij te gebruiken en mocht dit niet het geval zijn, doen wij ons uiterste best om de rechtmatige eigenaar op te sporen. Mocht jij van mening zijn dat we ten onrechte jouw foto hebben gebruikt, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over 'the Commons' kun je kijken op deze website.

Lees ook: Klassieker van de dag: Jaguar 

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper