Klassieker van de dag: Fiddlin’ Bill

Klassieker van de dag: Fiddlin' Bill

Redactie DIGIFO... 248 0
Alles kan een goede foto opleveren. Ook onderwerpen die zo dagelijks en standaard lijken dat je er eigenlijk niet naar omkijkt. Om je hierop te attenderen en om je inspiratie te geven, laten wij jou elke dag een opmerkelijke foto uit het verleden zien met, waar mogelijk, het verhaal erachter.

Klassieker van de DagOp 15 augustus 1969 begon het legendarische muziekfestival Woodstock. Dit was niet het eerste meerdaagse muziekfestival, maar wordt nog steeds gezien als één van de belangrijkste momenten in de popgeschiedenis. Daarom vandaag in de Klassieker van de Dag: Fiddlin’ Bill. Een vioolspeler tijdens een muziekfestival in North Carolina in 1937.

The Commons

De foto's uit deze serie zijn afkomstig uit de Commons pagina van Flickr. Hier zijn duizenden oude foto's van archieven, musea en andere instellingen samengebracht. De foto's zijn meestal rechtenvrij te gebruiken en mocht dit niet het geval zijn, doen wij ons uiterste best om de rechtmatige eigenaar op te sporen. Mocht jij van mening zijn dat we ten onrechte jouw foto hebben gebruikt, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over 'the Commons' kun je kijken op deze website.

Lees ook: Klassieker van de dag: Jaguar 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie