Klassieker van de dag: de snor

Klassieker van de dag: de snor

Fabienne Keijzer 884 0
Alles kan een goede foto opleveren. Ook onderwerpen die zo dagelijks en standaard lijken dat je er eigenlijk niet naar omkijkt. Om je hierop te attenderen en om je inspiratie te geven, laten wij jou elke dag een opmerkelijke foto uit het verleden zien met, waar mogelijk, het verhaal erachter.

Klassieker van de dag: de snor

Klassieker: de snor

Het is weer november, en voor veel mannen staat deze maand in het teken van Movember, waarbij je 30 dagen lang je snor laat staan om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker, maar ook voor de algehele gezondheid van de man. Wellicht zal je snor er niet zo uit zien als de man hierboven na een maand niet scheren. John Roy had in 1977 de langste snor ter wereld, van wel 157 cm. Daarmee stond hij dat jaar in het Guiness Book of Records. 

The Commons

De foto's uit deze serie zijn afkomstig uit de Commons pagina van Flickr. Hier zijn duizenden oude foto's van archieven, musea en andere instellingen samengebracht. De foto's zijn meestal rechtenvrij te gebruiken en mocht dit niet het geval zijn, doen wij ons uiterste best om de rechtmatige eigenaar op te sporen. Mocht jij van mening zijn dat we ten onrechte jouw foto hebben gebruikt, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over 'the Commons' kun je kijken op deze website.

Lees ook: Klassieker van de dag: Koeien en koffie 

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne