Klassieker van de dag: de schone tv

Klassieker van de dag: de schone tv

Redactie DIGIFO... 335 0
Alles kan een goede foto opleveren. Ook onderwerpen die zo dagelijks en standaard lijken dat je er eigenlijk niet naar omkijkt. Om je hierop te attenderen en om je inspiratie te geven, laten wij jou elke dag een opmerkelijke foto uit het verleden zien met, waar mogelijk, het verhaal erachter.

KlassiekerHet is vandaag 30 jaar geleden dat de eerste aflevering van The Simpsons op tv was. Wat begon als een klein onderdeel van de Tracy Ullman Show is uitgegroeid tot een waar fenomeen en één van de langstlopende televisieseries ter wereld. Daarom vandaag in de Klassieker van de dag: een televisie. Die wel schoon moet zijn natuurlijk.
Leuk feitje: Homer Simpson is een aantal jaar geleden in een Britse verkiezing uitgeroepen tot toonbeeld van de Amerikaanse man,

The Commons

De foto's uit deze serie zijn afkomstig uit de Commons pagina van Flickr. Hier zijn duizenden oude foto's van archieven, musea en andere instellingen samengebracht. De foto's zijn meestal rechtenvrij te gebruiken en mocht dit niet het geval zijn, doen wij ons uiterste best om de rechtmatige eigenaar op te sporen. Mocht jij van mening zijn dat we ten onrechte jouw foto hebben gebruikt, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over 'the Commons' kun je kijken op deze website.

Lees ook: Klassieker van de dag: Republiek van de Rio Grande

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie