Klassieker van de dag: de Nobelprijs

Klassieker van de dag: de Nobelprijs

Redactie DIGIFO... 395 0
Alles kan een goede foto opleveren. Ook onderwerpen die zo dagelijks en standaard lijken dat je er eigenlijk niet naar omkijkt. Om je hierop te attenderen en om je inspiratie te geven, laten wij jou elke dag een opmerkelijke foto uit het verleden zien met, waar mogelijk, het verhaal erachter.

KlassiekerLees ook: Klassieker van de dag: Jaguar 

Op deze dag in 1901 werd voor het eerst de Nobelprijs uitgereikt. Deze jaarlijkse prijs voor wetenschappelijke ontdekkingen, literaire hoogstanden en belangrijke verdiensten voor het welzijn van de mensheid is voor veel mensen de hoogst haalbare onderscheiding. Daarom kijken we vandaag in de Klassieker van de dag naar één van de eerste nobelprijswinnaars: Richard Martin Willstätter, de ontdekker van bladgroen in planten.

The Commons

De foto's uit deze serie zijn afkomstig uit de Commons pagina van Flickr. Hier zijn duizenden oude foto's van archieven, musea en andere instellingen samengebracht. De foto's zijn meestal rechtenvrij te gebruiken en mocht dit niet het geval zijn, doen wij ons uiterste best om de rechtmatige eigenaar op te sporen. Mocht jij van mening zijn dat we ten onrechte jouw foto hebben gebruikt, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over 'the Commons' kun je kijken op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie