Klassieker van de dag: De muzikanten

Klassieker van de dag: De muzikanten

Redactie DIGIFO... 392 0
Alles kan een goede foto opleveren. Ook onderwerpen die zo dagelijks en standaard lijken dat je er eigenlijk niet naar omkijkt. Om je hierop te attenderen en om je inspiratie te geven, laten wij jou elke dag een opmerkelijke foto uit het verleden zien met, waar mogelijk, het verhaal erachter.

Klassieker van de DagHet is vandaag een belangrijke dag in de geschiedenis van de muziek. Niet alleen nam Bob Dylan de klassieker 'Like A Rolling Stone' op, op 15 mei 1956 ontmoette Paul McCartney en John Lennon elkaar voor het eerst.

Daarom vandaag in de Klassieker van de Dag: Muziekanten. In dit geval de jazz-zangeres Eve Knight met een onbekende gitarist.

The Commons

De foto's uit deze serie zijn afkomstig uit de Commons pagina van Flickr. Hier zijn duizenden oude foto's van archieven, musea en andere instellingen samengebracht. De foto's zijn meestal rechtenvrij te gebruiken en mocht dit niet het geval zijn, doen wij ons uiterste best om de rechtmatige eigenaar op te sporen. Mocht jij van mening zijn dat we ten onrechte jouw foto hebben gebruikt, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over 'the Commons' kun je kijken op deze website.

Lees ook: Klassieker van de dag: Republiek van de Rio Grande

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie