Khloe Kardashian belicht haar eigen rijbewijs foto

Khloe Kardashian belicht haar eigen rijbewijs foto

Nadja Geskus 603 0
Dat celebs af en toe bijzondere ideeën hebben blijkt maar weer uit de actie van Khloe Kardashian. Als je een hoop geld hebt en wanneer iedereen je kent, kan je namelijk een hoop voor elkaar krijgen. Zo kwam Khloe op het idee om haar eigen licht mee te nemen naar het DMV. Pasfoto’s die daar worden gemaakt zijn doorgaans niet echt de mooiste foto’s, dus daar besloot zij even een stokje voor te steken!

Rijbewijs

Het is toch best wel een domper. Dan haal  je je rijbewijs eindelijk en vervolgens krijg je een pas met een verschrikkelijke pasfoto erop. Niet echt iets waar je op zit te wachten. Dat vond dus ook Khloe Kardashian en zij besloot er gewoon wat aan te doen! Ze nam haar eigen visagist en portretverlichting mee naar het DMV.

Khloe Kardashian belicht haar eigen rijbewijs foto

Reality show

De familie Kardashian heeft hun eigen reality-tv-programma, genaamd Keeping Up With The Kardashians. Hierbij kon je volgen hoe Khloe haar vriendin Malika Haqq als visagist meenam, samen met lichtregisseur Landon Hosto. Om zo de foto van haar rijbewijs te verbeteren. De foto die uiteindelijk gemaakt was beviel Khloe erg goed! Misschien iets om ook eens over na te denken als je zelf voor een pasfoto moet gaan!

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja