Kenko-Tokina helpt je de winter door

jesse kraal 1804 1
Aan goede objectieven en filters heb je niet zoveel als je ze niet kunt gebruiken in de strenge kou, moet Kenko-Tokina hebben gedacht. Met speciale handschoenen houd je je handen warm en kun je toch door blijven fotografen. Maar of ze ook voldoen aan de laatste wintermode?

Fotograferen met handschoenen aan is een drama. Door de vaak dikke voering of wol is het lastig te voelen hoe ver je je ontspanknop indrukt en ook de priegelige knopjes achterop je camera druk je vaak per twee in. Kenko-Tokina is bekend met dat probleem en komt nu met slimme handschoenen als oplossing.

Door twee afneembare stukken bij de duim en je wijsvinger kun je je camera bedienen alsof je geen handschoenen aan hebt. Je moet twee koude vingers voor lief nemen, maar de rest van je hand blijft lekker warm terwijl je winterlandschappen aan het fotograferen bent. Een speciale griplaag zorgt er voor dat je camera niet uit je hand(schoen) glipt.

Kenko-Tokina

Retourtje Japan

Niet alleen voor camera's is de handschoen een uitkomst, ook voor touchscreens van je iPad of iPhone kunnen ze van pas komen. Voor deze winter lijkt het erop dat je je setje handschoenen in Japan moet bestellen, daar hebben ze een adviesprijs van 2980 yen, net geen dertig euro.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van Marco Mackenbach

Of loop even langs de Volkswagendealer, waar je voor 4,95 een vergelijkbare et handschoenen koopt :)