Kaza steekt Olympus Pen in leren jasje

Redactie 1194 0
Accesoiremerk Kaza komt met een leren cameraholsters voor de Olympus Pen E-PL1 en E-PL2. De holsters zijn uitgevoerd in een vintage stijl en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het koeienleren omhulsel kost zestig dollar per stuk.

De klassieke holsters zijn bedoeld voor de veiligheid en de toegankelijkheid van de Olympus Pen-camera. De handgemaakte omhulsels zijn gevoerd met een flanellen binnenkant die de camera moet beschermen. Ook heeft Kaza een zo eenvoudig mogelijk gebruikerssysteem proberen te maken.

Holster

Het holster bestaat uit drie delen: een half omhulsel (houder) op maat, de 'deksel' en een leren band. De camera zit daarbij in de houder en wordt bedekt door de deksel die met een klik open en dicht kan. Dit moet ervoor zorgen dat je de camera snel en makkelijk kunt pakken als je onderweg bent. Met de leren band kan je de camera om je nek of om je arm hangen. Deze drie factoren moeten voor een 'goede beveiliging' zorgen.

Het omhulsel heeft echter niet alleen een beschermende functie; ook is deze erg 'modieus' volgens de makers. 'De holsters zijn erg stijlvol en beschikbaar in een groot aantal kleuren: wijn rood, blauw, wit, zwart, twee kleuren bruin, mosterd geel en nog meer kleuren naar keuze. Met zoveel kleuren tot je beschikking zal je zeker opvallen als je dit holster draagt.'

De holsters voor de Olympus E-PL1 en E-PL2 kosten zestig dollar en zijn via de site van de fabrikant te bestellen.

'Het holster is ontworpen om de Olympus camera een vernieuwd en verfijnd jasje te geven', aldus Kaza

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie