Kate Middleton lid Royal Photographic Society

Kate Middleton lid Royal Photographic Society

Jasper van Bladel 744 0
Kate Middleton, de Duchess of Cambridge, is een enthousiast hobbyfotografe en daarom is haar een prestigieus lidmaatschap van de Royal Photographic Society aangeboden.

Kate, Duchess of Cambridge en de vrouw van Prins William, is een fervent hobbyfotografe en maakt vaak de officiële foto’s van haar kinderen en bij andere Koninklijke gelegenheden. Dat is niet onopgemerkt gebleven en de Royal Photographic Society heeft beslist dat ze een ‘honorary lifetime membership’ krijgt en daarmee in een rijtje tussen fotografen als Annie Leibowitz en David Bailey komt te staan.

Kwaliteiten

Amelia Christmas, woordvoerder van de Royal Photographic Society, zegt: ‘Kate is een positief rolmodel voor de fotografie in het algemeen en heeft haar kwaliteiten als fotograaf bewezen door haar kinderportretten die verder gaan dan zomaar familiefoto’s.’

Catherine, Duchess of Cambridge / Courtesy of @kensingtonroyal

Gemengd

Kate zelf is naar verluidt erg blij met het lidmaatschap. Het Engelse publiek reageert overigens gemengd: sommigen onderkennen haar fotografische talent, maar anderen denken dat ze het lidmaatschap enkel heeft gekregen omdat ze nu eenmaal de Duchess of Cambridge is. 

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper