Kamera Express organiseert evenement bij Sail 2010

Julian 862 0
Kamera Express organiseert tijdens Sail 2010 een special evenement. De camerawinkel huurt een schip in, waarop 400 klanten tegen gereduceerd tarief kunnen meevaren, terwijl ook leenapparatuur van diverse fabrikanten aanwezig is.

Om mee te varen tijdens de 'Sail In' op 19 augustus in Amsterdam dienen klanten een van de Sail 2010 producten te kopen. Vervolgens kan voor 99 euro ingetekend worden op het exclusieve arrangement.

Leenapparatuur

Op het schip zijn de toppartners van Kamera Express aanwezig. Je kunt dus direct terecht bij vertegenwoordigers van Leica, Canon, Nikon,  Sony, Olympus, Panasonic, Sigma, Tamron,  Epson, LowePro, Kata, SanDisk, Bushnell en Steiner. Deze fabrikanten stellen leenapparatuur beschikbaar, die geprobeerd en eventueel direct gekocht kan worden.

Ocean Diva

De Sail In is het fotografisch hoogtepunt van de Sail, waarbij honderden bootjes krioelen tussen de ‘tallships’. De 400 klanten worden op het superluxe schip Ocean Diva ontvangen, checfkok Ron Blaauw verzorgd de lunch.

De ‘Beleef Sail 2010’-campagne loopt tot en met 15 augustus 2010 of tot het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Meer informatie is te vinden op de Kamera-Express-website.