Kamera Express opent vijf nieuwe Superstores

Kamera Express opent vijf nieuwe Superstores

PieterMolenaar 2230 1
Het leek aanvankelijk op een goed geplande 1 april grap, maar Kamera Express heeft op deze dag vijf nieuwe filialen geopend, waarvan degene in Utrecht een verhuizing betreft. De vier compleet nieuwe Superstores van Kampera Express zijn te vinden in Barendrecht, Breda, Den Bosch en Eindhoven.

In een reactie aan DIGIFOTO Pro laat Kamera Express-oprichter Peter Merceij weten dat hij niet bang was dat klanten weg zouden blijven vanwege de openingsdatum van 1 april. "Een rustige opening vanwege deze datum kwam ons in principe goed uit, maar desondanks kwamen er genoeg mensen op de opening van de vijf filialen af. Via sociale media en andere kanalen bleek de boodschap toch overgekomen te zijn. De interessante openingsaanbiedingen hielpen daar ook bij", aldus Mercey.

Klein wordt Super

Op de vraag of de nieuwe Kamera Express Superstores gehuisvest zijn op de locaties waar voorheen Foto Klein gevestigd was, antwoordt Merceij bevestigdend. "Dat klopt. De nieuwe filialen in Barendrecht, Breda, Den Bosch, Utrecht en Eindhoven zijn in de plaats gekomen van voorheen de Foto Klein XL-winkels", aldus Merceij. Kamera Express nam in februari dit jaar deze winkels over van het failliete Foto Klein. Begin maart kondigden Kamera Express en Foka verder samen te gaan.

afbeelding van Arjan van de velde

Ik hoop dat er ooit een winkel komt in Zeeland