Kai weg bij de 'Top Gear' van de fotografie

Kai Man Wong vertrekt bij DigitalRev TV

Redactie DIGIFO... 4291 0
Kai Man Wong vertrekt als presentator bij het razend populaire YouTube-kanaal DigitalRev TV. Kai was ruim zeven jaar lang de presentator van een internetshow over fotografie dat door de losse en humoristische ondertoon regelmatig de 'Top Gear' van fotografie werd genoemd.

Kai presenteerde al enige tijd video's vanuit Engeland en kwam pas weer samen met zijn medepresentator Lok op photokina afgelopen september. Voor de review van de Canon EOS 5D Mark IV bezocht Kai tijdens een vakantie nog een keer de redactie van Digital Rev waar het weer als vanouds gezellig was, maar na zijn terugkeer naar Engeland besloot hij zich vorige week terug te trekken als presentator en voor zichzelf te beginnen. Hij maakte zijn vertrek bekend met (hoe kan het ook anders) een YouTube-video.

Lees ook: Video: DSLR vs Mirrorless
Lees ook: MustSee: Een Leica M9 roze verven doe je zo

DigitalRev TV                  

DigitalRev TV is het YouTube-kanaal van een fotowinkel in Hong-Kong. Wat begon met korte 'unboxing' video's groeide onder leiding van Kai uit het meest populaire YouTube-kanaal over fotografie met zeer goed bekeken reviews, fotografietips, satire én een reisspecial van drie afleveringen naar Amsterdam.

DigitalRev TV laat weten zonder Kai verder te gaan.

Kijk voor meer informatie op het YouTube-kanaal van Kai, of van DigitalRev TV

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie