Speciale edities en bijzondere gadgets

Jubileumproducten van Nikon aangekondigd

Redactie DIGIFO... 1477 0
Op 25 juli bestaat Nikon een eeuw. En om deze bijzondere mijlpaal te vieren heeft het bedrijf een aantal speciale edities van beproefde producten aangekondigd en een paar speciale gadgets waaronder een kristallen replica van de Nikon 1 gemaakt door Swarovski.

Tijdens de CP+ beurs in februari was een aantal van deze producten al te zien op de stand van Nikon en nu heeft het bedrijf de speciale edities ook officieel aangekondigd. Ter ere van het 100-jarige jubileum komt Nikon met speciale edities van de Nikon D5 en D500, een set met drie lichtsterke zoomobjectieven (een 70-200mm f/2.8, een 24-70mm f/2.8 en een 14-24mm f/2.8) en twee verrekijkers. Allemaal uitgevoerd met een luxe donkergrijze finish, het Nikon 100-logo en speciale draagbanden.NikonNikonLees ook: 100 jaar Nikon: van 1917 tot nu

Nikon Gadgets

Nikon komt niet alleen met speciale versies van bestaande producten, maar heeft ook laten weten een aantal speciale gadgets uit te brengen, voor de echte Nikon-liefhebber. Zo komt Nikon later dit jaar met een miniatuurversie van de legendarische Nikon F, een set spelden en een replica van de Nikon 1, gemaakt van Swarovski-kristal.

Alle producten moeten in juni op de markt verschijnen. De adviesprijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

Kijk voor meer informatie op de website van Nikon.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie