Jouw visie op Ricoh GXR, doe mee en win!

Redactie 777 0
Dit keer vragen we geen foto’s van je. We doen een beroep op een ander soort creativiteit. Het Ricoh GXR-systeem maakt allerlei toepassingen mogelijk en jij mag ze bedenken! De inzender met het beste idee ontvangt een Ricoh GXR-systeem.

Ricoh kwam afgelopen winter met een revolutionair nieuw camerasysteem op de proppen. In plaats van een body met verwisselbaar objectief, kwam Ricoh met een systeem waar je niet alleen het objectief verwisselt, maar een complete module inclusief de beeldsensor. In de body bevindt zich alleen een accu, wat bedienings­knoppen, een lcd-display en een geheugenslot. Dat kan de basis van vanalles zijn, van nachtkijkers tot en met mini-fotoprinters.

Prijsvraag

We vragen jou om je beste idee voor een gloednieuwe GXR-module. Laat je fantasie daarbij de vrije loop; er zijn geen restricties. De jury beoordeelt de inzendingen op originaliteit en creativiteit. Je kunt je idee omschrijven, maar een visuele uitwerking in de vorm van bijvoorbeeld een schets wordt zeer gewaardeerd. De jury kiest een selectie uit de ingezonden ideeën. Hier wordt vervolgens een winnaar uit geselecteerd.

Hoofdprijs: Ricoh GXR met S10-module t.w.v. €829,-

De winnaar gaat naar huis met een compleet Ricoh GXR-systeem. Bestaande uit een GXR body in combinatie met de 24-72mm f/2.5-4.4 VC lensmodule ter waarde van 829 euro. De prijs wordt beschikbaar gesteld door Ricoh.


Meedoen (26 april t/m 4 juni 2010)

Inzenden kan tot en met 4 juni 2010. Je kunt je idee opsturen via een speciale wedstrijdsectie op onze website. Klik op ‘meedoen’ om naar de uploadpagina te gaan (opent in pop-up). Je dient opnieuw in te loggen met je DIGIFOTO Pro-gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens kun je in een tekstveld je idee uitwerken, daarnaast kun je bestanden uploaden (maximaal 5MB), zoals bijvoorbeeld een geschetste uitwerking of tekstdocument. Je kunt tot en met het einde van de inzendtermijn op elk moment je idee aanpassen en reeds geuploade bestanden verwijderen.

De inzendtermijn is verlopen, inzenden is niet meer mogelijk.

Wedstrijdvoorwaarden

  • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
  • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht het idee in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
  • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
  • Alleen inzendingen ingestuurd via de speciale uploadpagina worden geaccepteerd. 
  • Inzenden is mogelijk tot en met 4 juni 2010.
afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie