Jouw vakantie gefilmd met een drone? Het kan.

Jouw vakantie gefilmd met een drone? Het kan.

Nadja Geskus 632 0
Het klinkt redelijk bizar. Je boekt een vakantie naar een prachtig oord en samen met jou reist er iemand mee die je gehele reis vastlegt met drones. Toch bestaat er een organisatie die dit voor je regelt. Black Tomato geeft jou je herinneringen op beeld.

Black Tomato

‘Wij zijn geen standaard reisorganisatie die je voorbij loopt op straat, of de reisorganisaties die je online tegenkomt. Wij zijn hier om jou te begeleiden, om je te inspireren, om een reis op maat te maken die voldoet aan jouw specifieke behoeften en om ervoor te zorgen dat jouw reis perfect is,’ schrijft Black Tomato op de website.

 

 

Drones

De reisorganisatie zorgt voor een donefotograaf en legt de gehele reis vast. Het kost natuurlijk wel een aardige kluit geld, maar zo’n dienst zal ook niet iets zijn waar de gemiddelde persoon gebruik van zou willen maken. Een niche dus. Je boekt een reis en krijgt daar een fotograaf bij die je overal volgt en alles vanuit de lucht vastlegt. Alle landschappen, alle selfies, elk beeld wat jij wilt bewaren en terug wil kunnen kijken. Het geheel wordt netjes verwerkt in een mooie video voor thuis. Een bijzondere dienst dus! Zou jij er gebruik van willen maken?

Jouw vakantie met drones vastgelegd

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja