JOBO stopt scanner in digitale fotolijst

Julian 693 0
De JOBO ScanViewer geeft niet alleen digitale foto’s weer vanaf het ingebouwde geheugen, de fotolijst heeft ook een scanner aan boord en kan zo ‘ouderwetse’ afdrukken tot 10x15 cm digitaliseren.

Waar de meeste digitale fotolijstje hun beelden van een geheugenkaart, usb-stick of intern geheugen halen, kan de ScanViewer ook overweg met afdrukken. Een ingebouwde 300 dpi-scanner kan afdrukken tot 10x15 cm digitaliseren en op het 8-inch display tonen. Foto’s worden gescant in maximale resolutie van 1200 x 1800 pixels, het scherm zelf heeft een resolutie van 800 x 600 beeldpunten.

De ScanViewer heeft een contrastratio van 400:1 en een intern geheugen van 1GB. Digitale foto’s kunnen aan de lijst gevoerd worden via CompactFlash, SD, Memory Stick of xD-geheugen. Daarnaast bevat het scherm een usb-poort. Naast foto’s speelt het schermpje ook MPEG-1, MPEG-4 en AVI videobestanden af. Fotoslideshows kun je voorzien van achtergrondmuziek. De SanViewer verschijnt in december op de markt voor een adviesprijs van 259 euro.