Jobo komt met nieuwe reeks apparaten voor foto-opslag

Redactie 1208 0
Fabrikant van fotografierandapparatuur Jobo heeft een nieuwe editie aangekondigd van zijn Giga One afbeeldingsopslagapparaat. Het gaat om de Giga One Ultra, verkrijgbaar in vier verschillende opslagcapaciteiten tot 200 GB.
De downloadsnelheid van het nieuwe apparaat is maximaal 5,47 MB per seconde. Dat is meer dan twee keer sneller dan het vorige model. Hiermee download je 1 GB aan data in ongeveer drie minuten. De Giga One Ultra ondersteunt alle soorten populaire mediakaarten, inclusief CompactFlash en SecureDigital High Capacity. Het apparaat is geschikt voor PC en Mac. De beschikbare opslagcapaciteiten zijn 40, 80, 120 en 200 GB. De Giga One Ultra, voorzien van een 2" LCD-scherm, kan digitale data opslaan in diverse bestandformaten, zoals RAW, JPG, TIFF, MP3, Word-, Excel- en PowerPoint-documenten. Een aluminium behuizing en afgesloten poorten voor mediakaarten moeten het apparaat geschikt maken voor gebruik buiten.
De Jobo Giga One Ultra is vanaf eind oktober verkrijgbaar. In de Verenigde Staten zijn de verkoopadviesprijzen 149, 199, 229 en 329 dollar voor de respectievelijke opslagcapaciteiten.
afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie