Jill-e lanceert nieuwe fototassen voor vrouwen

Redactie 2383 0
Jill-e designs heeft een heel scala aan nieuwe producten gelanceerd. Zo komt het bedrijf met een tas voor je dslr, lanceert het een bijpassende lenstas en tassen waarin je je mooiste gear en gadgets kunt opbergen.

Jill-e designs introduceert het volgende gevarieerde aanbod aan tassen:

Swing Camera / Carryall Bag

De ‘Swing Camera / Carryall Bag’ heeft niet alleen ruimte voor je dslr, maar ook voor persoonlijke bezittingen zoals je iPad. De tas is verkrijgbaar in paars, roze, turquoise, zwart en wit en is voorzien van gouden accenten. Jill-e belooft een weerbestendige uitvoering met een opening bovenaan die kan worden afgesloten met een grote rits. Bovendien zijn de tassen uitgerust met verdelers waardoor je zowel aan de binnen- als buitenkant van je tas verschillende vakken hebt. Bij elke Swing Camera / Carryall Bag maakte Jill-e designs ook een bijpassende lenstas waar je meerdere objectieven in kwijt kunt.

Jack Rolling Satchel

Jill-e designs noemt haar Jack Rolling Satchel geschikt voor mannen, maar ook populair bij vrouwen. De tas is ontworpen voor mensen die met dure apparatuur moeten reizen. De wanden van de tas zijn daarom gewatteerd en in de tas kun je verdelers met klittenband vastzetten zodat je persoonlijke bezittingen en kostbare spullen netjes op hun plek blijven. Ook deze tas is van weerbestendig nylon gemaakt en ook nog eens met leer bekleed.

Jack Small Messenger Bag

De makers van de Jack Small Messenger Bag hadden als doel kwaliteit en mode te combineren. Het nylon dat we eerder tegenkwamen gaat gepaard met een bekleding van Colombiaans leer en kan een volledige selectie aan fotoapparatuur dragen. Dat wil zeggen: een body, twee objectieven, een flitser en, door de aangebrachte beschermhuls, je iPad. Daarnaast heeft de tas meerdere vakjes aan de binnen- en buitenkant waarin je geheugenkaarten, batterijen en soortgelijken accessoires kunt opbergen. Tenslotte is de tas door middel van een afritsbaar hulpstuk aan je trolley te bevestigen.

Messenger-Style Carryall Bag

De Messenger-Style Carryall Bag is niet alleen weerbestendig, maar past zich ook aan aan je bui. De klassieke zwarte cover kan gewisseld worden met één van de zes andere covers die Jill-e designs ontworpen heeft. Ook deze tas is voorzien van gewatteerde wanden en verdelers aan de binnenkant.

Prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie