Jill-e en Canon maken stijlvolle cameratas voor vrouwen

Redactie 5441 0
Cameratassenmerk Jill-e Designs is door Canon USA uitgekozen om een stijlvolle cameratas te ontwikkelen voor vrouwen. De samenwerking heeft geleid tot de productie van de modieuze Canon Deluxe Gadget Bag van zwart kunstleer.

Jill-e Designs is een cameratassenmerk dat zich richt op vrouwelijke fotografen. In samenwerking met Canon heeft Jill-e nu de Canon Deluxe Gadget Bag vervaardigd, speciaal gemaakt voor de modebewuste fotograaf die onderweg is. De tas is niet alleen stijlvol, maar zal ook erg functioneel zijn, belooft het merk.

De nieuwe cameratas is exclusief ontworpen voor de vrouwelijke gebruikers van een Canon-camera en daarbij behorende apparatuur. Het product is uitgevoerd in zwart kunstleer met een vrolijk gestippeld binnenmotief. Als je de cameratas in eerste instantie ziet, zou je niet denken dat het een cameratas is, maar een gewone handtas. Ook zit er een klein portemonneetje bij waar je als vrouw je mobieltje, lipgloss, spiegeltje en andere benodigdheden in kwijt kan.


Hoofd-kerende looks

De modieuze cameratas is waterbestendig en heeft een gevoerde binnenkant, verplaatsbare verdelers en een grote hoeveelheid vakken. 'Plus, de hoofd-kerende (goede) looks maken van deze tas jouw 'tas naar keuze', of je nu op locatie bent, of gewoon onderweg', laat Jill-e zelfverzekerd weten op hun website. Naast een dslr is er ook ruimte voor vier extra objectieven.

Gail Backal, voorzitter van Jill-e Designs, zegt in een persbericht het volgende: 'Voor ons is dit een erg bevredigend project geweest. We zijn er namelijk zeker van dat de Canon-klanten die de Deluxe Gadget Bag zullen gebruiken er op hun best uitzien terwijl ze aan het werk zijn. Het is de juiste keuze voor allerlei redenen.'

Verkrijgbaar

De 'Canon Deluxe Gadget Bag by Jill-e Designs'  is alleen online verkrijgbaar via de de Canon webshop. Het prijskaartje van deze stijlvolle tas is 109,99 dollar (ongeveer tachtig euro).


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie