Je iPhone als camera

Je iPhone als camera

Nadja Geskus 1375 0
Fotograferen met je smartphone is tegenwoordig hot and happening. Iedereen maakt dagelijks een hoop foto’s met de smartphone. De foto’s zijn vaak van redelijke kwaliteit, maar deze cases bieden nog iets extra’s, waarmee het fotograferen met je smartphone nog interessanter wordt.

Optrix PhotoProX

De OptrixPhotoProX is een waterdichte, ultra robuuste case, compleet met verwisselbare objectieven. De objectieven van Optrix zijn gemaakt van glas en hebben een aluminium rand. Binnen enkele seconden kun je het objectief verwisselen, zonder gereedschap, maar wel met behoudt van de waterdichtheid (tot 33 meter). Ook zorgt de case ervoor dat je iPhone beschermd is tegen een harde val.

Optrix PhotoProX

Ztylus Metal Series Camera Kit

De meeste systemen waarbij je je objectieven kunt verwisselen, maken gebruik van losse objectieven, die je zelf moet wisselen. Bij deze kit wordt echter gebruik gemaakt van het principe van een revolver. Er zitten drie objectieven in de behuizing: een groothoekobjectief, een macro objectief en een fisheye objectief. Ook zit er een polarisatiefilter ingebouwd.

Ztylus Metal Series Camera Kit

Moment Case

Deze case biedt goede bescherming aan je telefoon en is voorzien van een mooie strap. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de objectieven te verwisselen. De bijbehorende app biedt de mogelijkheid tot het echte gevoel van fotograferen. De knop half indrukken, biedt de mogelijkheid tot scherpstellen en door de knop helemaal in te drukken, maak je een foto. De case heeft een eigen batterij ingebouwd zitten, dus hij zuigt de batterij van je iPhone niet leeg. Door middel van Bluetooth kun je de case met je iPhone verbinden.

Moment Case

Watershot SPLASH

Met de Watershot SPLASH wordt je iPhone omgebouwd tot een onderwatercamera. De waterproof case bevat verwisselbare objectieven. Je iPhone is tot 60 meter diep beschermd tegen water. De case bevat 5 knoppen, waarmee je je iPhone makkelijk bediend. Ook heb je de mogelijkheid om de case te bevestigen aan een tripod. Met een bijbehorende app kun je de foto’s en video’s optimaliseren.

Watershot SPLASH

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja