Je foto's veilig met LaCie 2big Network 2

Redactie 756 0
Stel je voor: je harde schijf crasht en al je gegevens zijn onherroepelijk verloren. Je software zet je zo terug, maar voor je fotocollectie is dat een ander verhaal. Gelukkig valt zoiets te voorkomen met een degelijke opslagunit, zoals de LaCie 2big Network 2.

Advertorial

De LaCie 2big Network 2 is een echte 'fototank' die je zo in je netwerk prikt. Het apparaat biedt plaats aan twee harde schijven die je desgewenst kunt 'spiegelen', zodat de foto's op de ene harde schijf ook altijd op de andere staan.

Dankzij automatische back-upfunctie maak je heel gemakkelijk een extra back-up. Koppel gewoon een externe schijf aan het apparaat, druk op de knop en al je foto's staan ook op de backupschijf. Deze kun je vervolgens in een kluis bewaren, of nog beter, bij een goede vriend of kennis, zodat je bijvoorbeeld bij brand altijd je foto's nog hebt.

Naast een veilige opslagplaats is de 2big Network 2 ook een heel mooi medium om je fotocollectie te ontsluiten via het web, met de ingebouwde image gallery. Of gewoon thuis. Het maakt niet uit of je met een Mac of PC werkt, want het apparaat werkt met beide probleemloos samen. Ook is er ondersteuning voor Apple's Time Machine.

Goed getest

De LaCie 2big Network 2 is dit jaar beloond met een Goed Award en kreeg van de redactie een 8,5 als rapportcijfer. Je koopt het apparaat al voor 299 euro, inclusief 2TB opslagruimte en drie jaar garantie. Ook mooi: voor vijf euro extra koop je er de zeer compacte LaCie Musquito usb-stick bij.

Op de website van Lacie vind je voor meer informatie over dit aanbod.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie