Iran laat eigen F313 stealth fighter 'vliegen' met Photoshop

Julian 3043 1
Kortgeleden kondigde Iran de Qaher F313. Er werd zelfs een filmpje getoond van de stealth filter in actie. Over de echtheid bestonden de nodige twijfels. Nu laat Iran een foto van een vliegende F313 zien, het is echter een erg knullige bewerking.

Begin februari maakte Iran de Qaher F313 wereldkundig. Een stealth fighter in eigen huis ontwikkeld. Op de staatstelevisie werden beelden getoond van het toestel. Volgens kenners is echt echter onmogelijk dat dit toestel überhaupt kan vliegen. In het filmpje zien we wel iets voorbij vliegen, maar het opstijgen en landen wordt niet getoond.

Nieuwe foto

Om alle twijfels over de echtheid van het toestel weg te nemen heeft Iran nu een foto naar buiten gebracht waarop we de Qaher F313 zien schitteren boven een besneeuwd berglandschap.

Inderdaad, schitteren. Want het licht op het toestel ziet er wel een beetje vreemd uit... Pak de beelden van de officiële introductie van het toestel erbij en het wordt snel duidelijk hoe de vork in de steel steekt.

F313 Qaher vliegt!

afbeelding van Anonymous

ook lachen een toestel dat zeker een ton of 12 moet wegen op een auto draaiplateau dat tot stilstand komt met een rukje het ding had met die zijwaartse klap dwars door de schijf of zijn poten moeten zakken.als men dit geloofwaardig moet vinden.