Inzendingen Gouden Grijns 2012 niet grappig genoeg

Julian 4127 9
De Gouden Grijns, de prijs voor de grappigste foto van het jaar, wordt niet uitgereikt. De organisatie ontving 68 foto's waarvan er direct al 22 werden gediskwalificeerd. Om de overgebleven foto's kon de jury ook niet lachen: 'belabberde techniek, maar vooral humorloos.'

Slechts een paar inzendingen zouden in aanmerking kunnen komen voor een nominatie, meldt de organisatie van de Gouden Grijns op haar website. Het gros van de inzendingen was 'vooral niet jolig, humorloos, smakeloos en inspiratieloos', lezen we in het bericht.

Gezien het beperkt aantal 'geschikte' inzendingen heeft de organisatie besloten de prijs niet uit te reiken dit jaar omdat er geen sprake kan zijn van een volwaardige competitie.

Overname

Begin dit jaar stond de hele inboedel van de Gouden Grijns op marktplaats. Het organiseren van de prijs kostte initiatiefnemers Merlijn Doomernik en Roger Cremers teveel tijd.

Hebbediekiek nam de prijs over, maar Cremers en Doomernik bleven betrokken bij de prijs. Ze zouden samen met Phil Nijhuis en Serge Ligtenberg van Hebbediekiek deelnemen in de jury, die voorgezeten zou worden door Bart Chabot.

De niet-grappige inzendingen zijn overigens nergens te bekijken.

Gouden Grijns 2011

Vorig jaar waren er 18 nominaties voor de Gouden Grijns. Hans Palmboom ging er uiteindelijk met de bokaal vandoor. Hij won met zijn foto van drie kamelen, geschoten in Dubai.

Hans Palmboom
Foto © Hans Palmboom, winnaar Gouden Grijns 2011

De prijzen in onze eigen fotowedstrijd met het thema 'humor' worden overigens wel uitgereikt ;-) Meedoen kan nog tot en met 27 mei.

afbeelding van Anonymous

Hahahahahaha!

afbeelding van Anonymous

.. en dat bij een wedstrijd voor profs of fotografiestudenten !

afbeelding van Anonymous

"Hij won met zijn foto van drie kamelen, geschoten in Dubai"

Rara waar is de derde kameel....

afbeelding van Julian

Goed kijken.. het zijn er echt drie! ;)

afbeelding van Scrat

ja, nou zie ik het. ik had jouw zonnekap er nog opzitten....

afbeelding van name

0,

afbeelding van Anonymous

Volgens mij bedoelen ze 2 kamelen waarvan 1 met 3 poten

afbeelding van Anonymous

Je ziet twee kamelen waarvan 1 met 7 poten - mits je goed kijkt,anders 6, denk er eentje bij (of 2) en hoogst waarschijnlijk staan er dan in totaal 3 kamelen. Maar al het andere is ook mogelijk hoor...

afbeelding van Ad Nuis

Nou ja zeg wat een onzin.... boycotten die GG ha ha