Inzenden voor Hasselblad Masters 2010

Julian 580 0
De inzendtermijn voor de Hasselblad Masters 2010 is geopend. Inzendingen voor de Masters moeten op midden- of grootformaat geschoten zijn, in voor de ‘Up-and-Coming’ categorie geld deze eis niet.

De competitie krijgt dit jaar een nieuwe categorie ‘wildlife’. Dat brengt het totale aantal disciplines op elf. Professionele fotografen die aanspraak willen maken op de Masters-titel kunnen maximaal vijf foto’s inzenden in elke categorie. Foto’s moeten gemaakt zijn met een middenformaatcamera of groter. Zowel analoog als digitaal is toegestaan, inzenden kan alleen in digitale vorm. Om mee te doen moet je actief professioneel fotograaf zijn, volgens het reglement moet minimaal 51 procent van je inkomsten uit fotografie afkomstig zijn.

"Up-and-Coming" 2010

Opkomende professionele fotografen die niet op middenformaat of groter werken kunnen insturen voor de ‘Up-and-Coming’ categorie, waarin ook foto’s gemaakt met digitale kleinbeeldcamera’s geaccepteerd worden.

Inzenden voor de Hasselbad Masters 2010 kan tot 31 december 2010. Meer informatie vind je op de website van de Zweedse camerafabrikant.