Inzenden Photo Academy Award 2010 nog tot 25 juni

steven 444 0
Inzenden voor de Photo Acadamy Award 2010 kan nog tot en met 25 juni. Door mee te doen maak je niet alleen kans op mooie prijzen tot 5000 euro, maar krijg je ook de nodige bekendheid.

Deze fotowedstrijd is voor iedereen die tussen 1 januari 2009 en 31 december 2010 eindexamen doet of gedaan heeft aan een fotografieopleiding op hbo-niveau in Nederland en Belgiƫ. Door mee te doen maak je kans op een geldbedrag van 5000 euro. Daarnaast kom je als startend fotograaf meteen in beeld bij de betere bureau's, galeries en musea.

Het werk van alle genomineerden zal te zien zijn tijdens de expositie in het Fotomuseum in Den Haag waar ook de feestelijke uitreiking plaats vindt op donderdag 9 september. Hierna zal de expositie onder andere te zien zijn in Amsterdam, Antwerpen, Groningen en Rotterdam.

DIGIFOTO Pro Special Edition

Tevens zijn deze genomineerden net als vorig jaar te zien in een speciale uitgave van DIGIFOTO Pro. De TPAA 2010 Special bestaat uit 100 pagina's fotowerk van nieuwe talenten. Daarnaast krijgt de overall winnaar van de Photo Academy Award 2010 een uitgebreide publicatie in de reguliere editie van DIGIFOTO Pro

Overall-prijzen

  • 1e prijs: 5000 euro (beschikbaar gesteld door de VandenEnde Foundation) en een ?publicatie in DIGIFOTO Pro
  • 2e prijs: 1250 euro (beschikbaar gesteld door FotoMuseum Den Haag)
  • 3e prijs: 750 euro (beschikbaar gesteld door FotoMuseum Den Haag)

Deelnemen

Deelnemen kan via de speciale website. Hier vind je ook alle verdere informatie. Je kunt je foto's nog insturen tot 25 juni 16.00 uur.

afbeelding van steven

Steven Vos | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Steven