Inzenden fotowedstrijd 'Extreem' tot 26 juni

Julian 1740 0
Een week rondrijden in een Citroen DS3, een helikoptervlucht, een anti-slipcursus of met een raceauto het circuit op? Dat - en nog veel meer - kan je winnen in onze extreme fotowedstrijd. Meedoen kan nog tot en met 26 juni.

We hebben het jullie dit keer niet makkelijk gemaakt, maar de prijzen liegen er dan ook niet om. Van een week rondrijden in een Citroen DS3, tot een Circuit Experience op Zandvoort en een Indoor cursus Skydiven, je kan het allemaal winnen in onze fotowedstrijd met het thema Extreem.

Sowieso maak je kans op een keertje lekker scheuren bij Bleekemolen Race Planet en een potje Extreme gaming bij Silverstone Partycenter. Onder alle inzenders verloten we 5x 2 kartheats en 8x 2 sessies lasergamen.

Inzenden tot 26 juni

We kregen tot nu toe een kleine 200 inzendingen binnen en we hopen daar nog flink wat extreme platen aan toe te kunnen voegen. Kans maken op zo'n vette prijs? Stuur je foto in. Je hebt tot zondagnacht 26 juni de tijd, daarna maken we zo snel mogelijk de winnaars bekend.

Kijk voor meer informatie over deelname, het wedstrijdreglement en het complete prijzenpakket op de wedstrijdpagina.

Een exclusieve rondleiding winnen in de Spyker-fabriek te Zeewolde? Het is een van de prijzen in onze extreme fotowedstrijd.