Inschrijven kan tot 8 januari

Inschrijvingen Nikon-NOOR Academy Workshop geopend

Redactie DIGIFO... 1247 0
De inschrijvingen voor de Nikon-NOOR Academy Workshop zijn vanaf nu geopend. Iedereen die geïnteresseerd is in deze vierdaagse workshop onder leiding van topfotografen kan vanaf vandaag zijn portfolio insturen. De beste vijftien fotografen worden uitgenodigd om de workshop te volgen.

Tijdens de vierdaagse workshop zullen de gelukkige deelnemers nauw samenwerken met drie NOOR-fotografen om zo het ontwerpen van een visueel verhaal te ontwikkelen. Om je aan te melden is het ook noodzakelijk om goede verhalen te vertellen door middel van jouw foto's.

De workshop vindt plaats van 28 februari tot en met 3 maart om Amsterdam en is voor de gelukkige vijftien geheel kosteloos. Wie wil meedoen moet snel zijn, inschrijven kan tot 8 januari.Workshop NoorLees ook: NOOR workshop Amsterdam door Alixandra Fazzina en Sebastián Liste

NOOR

NOOR is een collectieve groep fotografen en documentairemakers die zich bezighouden met het onafhankelijk belichten van misstanden over de hele wereld. Er zijn momenteel vijftien fotografen bij NOOR aangesloten waarvan er drie tijdens de workshop aanwezig zullen zijn, waaronder Alixandra Fazzina en Sebastián Liste.

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie