Inschrijvingen National Geographic reisfotowedstrijd geopend

Inschrijvingen National Geographic reisfotowedstrijd geopend

Redactie DIGIFO... 1271 0
De inschrijvingen voor de jaarlijkse Travel Photographer of the year wedstrijd van National Geographic zijn weer geopend. De 28ste editie van deze wedstrijd heeft drie categorieën: 'Nature', 'City' en 'People' en de inschrijving sluit eind mei.

De winnaar mag zich niet alleen 'National Geographic Travel Photographer of the Year 2016' noemen, maar wint ook een 7 daagse ijsbeer-safari in het noorden van Cananda. Voor de top drie van elke categorie zijn er ook mooie prijzen waaronder de Sony a6300.

Natuurgetrouw

Fotografen die heel erg leunen op nabewerking om hun foto's er uit te laten springen, hebben weinig kans om te winnen. National Geographic staat erom bekend dat ze erg veel waarde hechten aan natuurgetrouwe foto's. Lichte kleurcorrectie, een klein beetje bijsnijden, HDR foto's en panorama's zijn toegestaan.Tugo-Cheng_0.jpgFoto © Tugo Cheng

Meedoen

Wil je meedoen en kans maken op de titel 'National Geographic Travel Photographer of the Year 2016' Kan je tot 27 mei je foto's insturen. Inschrijving kost 15 Dollar per inzending. Om de volledige regelementen te lezen en om mee te doen kan je op deze website kijken. Om de resultaten van vorig jaar te zien kan je hier klikken.

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie