Inschrijven kan tot 10 april

Inschrijvingen Leica Oskar Barnack Award geopend

Redactie DIGIFO... 531 0
De inschrijvingen voor de Leica Oskar Barnack Award 2017 zijn geopend. Deze wedstrijd is gericht op professionele fotografen die in het afgelopen jaar een fotoserie hebben gemaakt, of bezig zijn met een langdurig project waarvan minstens één foto is gemaakt in 2016/2017.

Wie wil winnen zal met zijn fotoserie moeten aantonen een goed fotografisch oog te hebben  en op interessante wijze de verhouding tussen de mens en zijn omgeving weer kunnen geven. Deelnemende fotografen wordt gevraagd een fotoserie op te sturen met 10 tot 12 foto's waarin ze op een creatieve en innovatieve manier hun visie en stijl laten zien.

Ook dit jaar heeft de Leica Oskar Barnack Award weer een nieuwkomercategorie. Deze categorie is gericht op beginnende documentairfotograden die niet ouder zijn dat 25 jaar.

Lees ook: Winnaars van de Leica Oskar Barnack Awards 2016

 

Leica Oskar Barnack Awards

De Leica Oskar Barnack Awards is één van de langstlopende en meest onderscheidende fotografiewedstrijden ter wereld. De wedstrijd is vernoemd naar Oskar Barnack, de Duitse fotograaf die tevens bekend staat als de uitvinder van de Leica camera. De winnaar van deze wedstrijd ontvangt een geldprijs van € 25.000,- en Leica-apparatuur ter waarde van € 10.000,-.

Kijk voor meer informatie en om mee te doen op de website van de Leica Oskar Barnack Award.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie