Inschrijving 'Pitch je fotoproject' weer geopend

charlottelipic 3164 0
De Donkere Kamer organiseert 9 januari haar negende editie. Je kan je tot en met woensdag 21 december inschrijven voor het onderdeel 'Pitch je fotoproject'. Door het publiek van je project te overtuigen kun je hiermee een geldbedrag in de wacht slepen.

'Pitch je fotoproject' biedt fotografen door middel van crowdfunding de mogelijkheid hun project te realiseren. Het weg te geven bedrag bestaat uit het entreegeld van die avond. Het publiek bepaald hoe de opbrengst over de fotografen verdeeld wordt.

Vervolgens zal de FotografenFederatie een schepje bovenop het uiteindelijke geldbedrag doen. De fotografen hebben drie minuten om het publiek te overtuigen van hun project.

Inschrijven

Inchrijven kan door een mail naar pitchjefotoproject@fotografenfederatie.nl sturen. Hierin moet een motivatie, projectplan van maximaal één A4, een cv en een portfolio van maximaal tien foto's staan. Dit alles mag niet groter zijn dan een pdf van 5 MB. Uit de aanmeldingen worden uiteindelijk drie fotografen gekozen.

De avond vindt plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Om 20:00 uur gaat de grote zaal open, waarvoor je als bezoeker 5,- euro entree betaald.