Inschrijving 'European Photographer of the Year' geopend

Redactie 727 0
Je kunt weer inzenden voor de European Professional Photographer of the Year wedstrijd. De Federation of European Photographers (FEP) organiseert de jaarlijkse competitie. Dit keer zijn studenten ook welkom.

Er zijn zes categorieën waarvoor deelnemers aan de European Professional Photographer of the Year-competitie in kunnen zenden: landschap, reportage, illustratief, commerciëel, portret- en bruidsfotografie. Nieuw dit jaar is dat je als student ook mee kan doen. De deadline voor inschrijving is 31 juli 2011. Van de winnaars uit de zes competities selecteert de jury nóg een winnaar. Deze mag zich de 'FEP European Professional Photographer of the Year' noemen.

Meedoen

In elke categorie kan je maximaal drie foto's uploaden. Voor niet-leden kost dat dertig euro, leden betalen een tientje. Ben je student fotografie, dan betaal je vijf euro. De volledige wedstrijdvoorwaarden staan op de website van de FEP. Het doel van de wedstrijd is onder meer de lat voor professionele fotografen hoger leggen.

De Federation of European Photographers is een netwerk van 23 nationale verenigingen uit twintig Europese landen. Hierin wordt Nederland vertegenwoordigt door de Fotografen­Federatie.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie