Grote lustrumeditie met televisieaandacht

Inschrijfperiode Dutch Wedding Awards verlengt

Redactie DIGIFO... 1597 0
Valentijnsdag 2017 belooft een speciale avond te worden voor mensen in de trouwindustrie. Op deze datum wordt de lustrumeditie van de Dutch Wedding Awards groots gevierd met de uitreiking van de prijzen tijdens een award ceremonie die mogelijk ook televisieaandacht krijgt.

De Dutch Wedding Awards is dé Nederlandse vakprijs voor trouwspecialisten en heeft een speciale categorie voor huwelijksfotografen. Dit jaar is de organisatie benaderd door een productiemaatschappij om de awardceremonie mpgelijk ook middels televisie aandacht te geven. Om die reden is de inschrijving verlengd tot 1 november.Dutch Wedding AwardsLees ook: Huwelijksaanzoek in 360 graden gefilmd én stopmotion

Inschrijven Dutch Wedding Awards

Draai je al minstens twee seizoenen mee in de huwelijksfotografiewereld, dan kan je deel nemen aan de wedstrijd. Als je je inschrijft wordt je door een vakjury beoordeeld op zes punten variërend van klantencontact tot onderscheidend vermogen. De vakjury zal een serie foto's bekijken van één huwelijk op basis van ingezonden beeldmateriaal en de kans is aanwezig dat je als fotograaf een bezoek krijgt van een mystery bruidspaar.

Ben je nog geen twee jaar actief in de trouwbranche, dan kan je meedoen in de categorie 'aanstormend talent'.

Voor meer informatie over de Dutch Wedding Awards en om je in te schrijven kun je op deze website kijken.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie