Nieuw fotoboek vol liefde

In Your Eyes – Marcel Kolenbrander

Redactie DIGIFO... 616 0
Als je denkt aan je geliefde, is dat te zien in je ogen. Aldus Marcel Kolenbrander. Daarom begon Marcel met zijn project 'In Your Eyes'. Van dit project is nu een fotoboek verschenen.

Toen Marcel Kolenbrander de bruiloft van Agatha en  Daniëlle fotografeerde, raakte hij geïnspireerd om dit project te starten. De twee bruiden hadden brieven aan elkaar geschreven en terwijl de brieven werden voorgelezen door de ambtenaar, keken de vrouwen alleen maar naar elkaar. De blikken die ze elkaar gaven waren zeer liefdevol en Marcel kon als fotograaf dichtbij komen en dit bijzondere moment vastleggen. Hierna heeft hij besloten om te beginnen met zijn project 'In your eyes'.

Lees ook: For The Love Of Peanut Butter

In Your Eyes

Marcel fotografeerde de ogen van meer dan honderd mensen terwijl hij ze vroeg te denken aan hun geliefde. Dit hoeft niet altijd de partner te zijn, maar kan ook gaan om een goede vriend of vriendin, kind of moeder, of zelfs een paard of hond. Het resultaat is volgens Marcel een ode aan de kracht en kwetsbaarheid van de mens.

De resulterende foto's heeft Marcel gebundeld in een fotoboek van meer dan 140 pagina's dat is te bestellen via de website van het project.

Kijk voor meer informatie op de website van In Your Eyes en Marcel Kolenbrander.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie