Boe!

In beeld: de reacties van schrikkende mensen

Fabienne Keijzer 1804 0
Hoewel ergens van schrikken niet echt leuk is, zijn de reacties van andere schrikkende mensen daarentegen juist wel heel amuserend. De Tsjechische 'Fotograf bez Talentu' legde de schrikreacties vast. En dat levert heerlijke plaatjes op.

In beeld: schrikreacties van mensen

Over het algemeen vindt niemand het leuk om te schrikken. Wanneer iemand je onverwachts aanraakt is het dan ook een logische reactie om de persoon in kwestie een klap in zijn of haar gezicht te geven. Voor omstanders kan een schrikreactie echter erg amuserend zijn. Dat is precies wat Fotograf bez Talentu wil overbrengen met zijn fotoserie van schrikkende mensen. De uitbundige reacties zijn geweldig in beeld gebracht, en dat voor een fotograaf zonder talent! 

Fotograf bez Talentu

Fotograf bez Talentu betekent letterlijk fotograaf zonder talent in het Tsjechisch. De fotograaf wil hiermee niet zeggen dat hij geen talent heeft, maar hij wil de aandacht juist verleggen. Door meer de nadruk op zijn werk te leggen dan op zijn naam als artiest hoopt hij dat mensen en potentiële klanten zijn werk niet overschatten. Op de website van deze fotograaf zonder talent kun je een portfolio vinden met zijn werk.   

Lees ook: Engels stel schrikt van enorm slechte huwelijksfoto's

 

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne